Georgia Fashion Greece

Georgia Fashion Greece

Η ταλαντούχα σχεδιάστρια Γεωργία Βλάχου αποτυπώνει  μοναδικά  τις unique δημιουργίες της πάνω στο ύφασμα και μας συστήνει το δικό της ξεχωριστό brand που ακούει στο όνομα Georgia Fashion Greece.

Οι χρωματικοί πειραματισμοί της  και τα  ιδιαίτερα prints που εμπνέεται και δημιουργεί πάνω σε υφάσματα υψηλής ποιότητας σε ταξιδεύουν στον κόσμο των συναισθημάτων.

Η τελευταία της συλλογή από elegant κομμάτια μοναδικής αισθητικής είναι για  τις κυρίες που θέλουν να αναδείξουν το προσωπικό τους στυλ αλλά και να ξεχωρίσουν.

Επηρεασμένη από την αγάπη της για την έθνικ κουλτούρα, η συλλογή χαρακτηρίζεται από μια χρωματική παλέτα που ακολουθεί τις τάσεις της μόδας με περίτεχνα patterns, δίνοντας σιγουριά στο αισθητικό αποτέλεσμα και με σίγουρη στιλιστική επιτυχία.

Ενσαρκώνοντας το πάθος της  για την μόδα δίνει μεγάλη σημασία στην υψηλή αισθητική, ποιότητα και λεπτομέρεια που είναι εμφανής σε κάθε της συλλογή. Τα ρούχα της τα βρίσκουμε  σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό , ενώ για πελάτες χονδρικής φιλοξενούνται στο https://planetcompany.eu/

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες