Μεταξωτά φορέματα με άρωμα Ελλάδας

 

 

Για ακόμη μια φορά η Georgia δημιούργησε τα περίτεχνα  patterns  της με γεύση από Ελλάδα.

Ο συνδυασμός από κορυφαίας ποιότητας μετάξι που αγκαλιάζει το σώμα και  αποτυπώνει την ιστορία, τη σχέση φύσης και ελληνικού πολιτισμού είναι η νέα συλλογή της που δείχνει έμπρακτα την αγάπη της για την Ελλάδα.

Τα αριστουργήματα της σχεδιάστριας ενσωματώνουν την αυθεντικότητα και την κομψότητα στο σώμα κάθε γυναίκας που θέλει την άνεση. Η δημιουργίες της φωτίζουν με γοητεία, είναι 100% χειροποίητες, παράγονται με τα καλύτερα υφάσματα και κρύσταλλα Swarovski και προβάλλουν την λεπτομέρεια.

Η σκληρή δουλειά, η δημιουργικότητα και η αφοσίωση στη λεπτομέρεια είναι τα μυστικά πίσω από τη συνεχή και αυξανόμενη επιτυχία της. Κάθε κομμάτι της συλλογής είναι αποκλειστικά κατασκευασμένο στο χέρι, μοναδικά δημιουργήματα στα οποία επεμβαίνει μόνο εκείνη από την ιδέα , τον σχεδιασμό το πατρόν και τη ραφή έως και την τελευταία βελονιά!!

‘’Για την Georgia Vlachou το ρούχο αποτελεί ένα μοναδικό και καθημερινό τρόπο έκφρασης του εαυτού μας. Κανένα ρούχο πάνω μας δεν είναι τυχαίο. Η επιλογή του ντυσίματος  εκφράζει την ψυχική μας κατάσταση αποτελεί και το κατεξοχήν μέσο της ερωτικής επικοινωνίας. Οι ενδυματολογικές μας επιλογές λένε πολλά πράγματα για την προσωπικότητα, το χαρακτήρα, αλλά και τον τρόπο που θέλεις να σε βλέπουν οι άλλοι. ‘’

Το ντύσιμο πέρα ότι είναι απαραίτητο λειτουργικό στοιχείο της καθημερινότητας μας  για την Georgia αποτελεί ένα καμβά καλλιτεχνικής δημιουργίας.

 

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες