Εντυπωσιακά καφτάνια για την παραλία αλλά και για μια λαμπερή εμφάνιση

 

Το απόλυτο καλοκαιρινό ρούχο για την παραλία, όσο και για τις βραδινές ή επίσημες εμφανίσεις είναι το καφτάνι. Δροσερο,θηλυκό και αέρινο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας που φοριέται από κάθε ηλικία!!

Τα σχέδια στη συλλογη μας είναι αμέτρητα κι έτσι σίγουρα θα βρείτε κάποιο που να κολακεύει το σώμα σας και να σας κάνει εκθαμβωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας!! υπάρχουν τόσο μονόχρωμες, όσο και εμπριμέ προτάσεις σε κοντό ή μακρύ μήκος. Εξαιρετικη είναι όμως και η συλλογή μας με τα kaftan Dresses με ασύμμετρο κόψιμο και χρυσό κέντημα που κολακεύουν όλους τους σωματοτυπους.
Μάλιστα, υπάρχουν κάποια σχέδια στα καφτάνια τα οποία διαθέτουν μακρύ μανίκι, αλλά εξακολουθούν να αποτελούν μια δροσερή επιλογή για την θάλασσα ή τις βραδινές σας εξόδους. Αν πάλι το προτιμάτε, μπορείτε να φορέσετε ένα φόρεμα καφτάνι αμάνικο με χρυσό κέντημα η στολισμένο με Swarovski crystals.
Δείτε στη φετινή μας συλλογή «escape to paradise “υπέροχες προτάσεις σε καφτάνια για την παραλία, τις βραδινές εξόδους, αλλά και την εμφάνιση σας σε έναν γάμο ή μια βάπτιση!!

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες