Καφτάνια – Georgia Vlachou

[sg_popup id=”2″ event=”onload”][/sg_popup]Ως ανερχόμενη σχεδιάστρια, ένιωθα ότι ήταν πολύ σημαντικό για μένα να κεφαλαιοποιήσω τη δημιουργικότητά μου φτιάχνοντας μια συλλογή από εντυπωσιακά καφτάνια με καθαρά ελληνικό στοιχείο και χρώματα που θα έκαναν τα κεφάλια να γυρίσουν!!!

Σκέφτηκα λοιπόν, πόσο  ωραίο  θα ήταν να μεταφράσω την τέχνη μου σε κάτι φορετό – κάτι που δεν θα αφαιρούσε την ακεραιότητα της  έμπνευσης μου στη ζωγραφική.

Δεν Υπάρχει  πιο όμορφο πράγμα  από το να βλέπεις την έμπνευση σου να παίρνει μορφή  πάνω σε  μεταξωτά, αέρινα υφάσματα !!!

Μέχρι τώρα τα περισσότερα καφτάνια ήταν παρόμοιο στυλ,και ήθελα να δημιουργήσω κάτι που δεν είχε γίνει μέχρι τώρα – κάτι εντελώς μοναδικό,όπως η σειρά 3 way style που μπορείς  να τα  φορέσεις με διαφορετικούς  τρόπους και να τα μετατρέψεις σε βραδινό φόρεμα, όπως η Colin style σειρά, με μύτες στα μανίκια και πιο στενή γραμμή που μοιάζει πιο πολύ με φόρεμα, η σειρά sleeve που έχει  ανοίγματα στους ώμους.

Όλα τα καφτάνια είναι ιδιαίτερα και εντελώς διαφορετικού σχεδιασμού!!!

Ελπίζω ότι όλες οι  γυναίκες της Ελλάδας θα αγαπήσουν τα σχέδια μου, επειδή ως Ελληνίδα γνωρίζω ότι μας αρέσουν τα έντονα χρώματα το καλοκαίρι και απολαμβάνουμε τα ζεστά καλοκαίρια μας φορώντας άνετα και δροσερά υφάσματα.

Ζούμε σε ένα από τα πιο όμορφα κλίματα στον κόσμο, και αυτό μας επιτρέπει  να φοράμε τα καφτάνια από  την άνοιξη μέχρι και το φθινόπωρο, όχι μόνο στη παραλία, αλλά και στις εξόδους μας!!

Οι γυναίκες που δεν φοβούνται να περνούν απαρατήρητες  είμαι  σίγουρη ότι  θα απολαύσουν τα σχέδιά  μου!!!

 

Georgia Vlachou
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες